Тиждень української мови

2018-11-12

/Files/images/tijden_ukransko_movi2018/4.jpg

В День писемності та української мови в школі розпочато Тиждень української мови та літератури інформаційною хвилинкою" Українська державна мова - символ єднання та престижу українського народу ". А також стартував І етап ХІХ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П. Яцика серед учнів 3-9 класів. Сьогодні учасники інтелектуального конкурсу" Мова єднає всіх" змогли не лише показати рівень своєї обізнаності в галузі української мови та літератури, а й виявили кмітливість і дотепність.

14.11 було проведено інтелектуальний конкурс "Всезнайко". Учні 5-6 класів змогли помірятись силами у рівні знань з української мови та літератури. А ще учні початкових класів активно представили свої ілюстрації до народних казок на виставці малюнків "Веселий пензлик".

15.11 учні 2-9 класів зібрались на літературну годину "Читають всі...". Присутні дізналися багато цікавого про рідну мову, а також читали улюблені поезії напам'ять. Бібліотекар Степанюк Л. М. підготувала виставку "Рідна мова солов'їна".
Тиждень української мови та літератури пройшов змістовно та цікаво.

Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi